birkman

De Birkman Methode is een doeltreffend middel om meer uit uw werk en uw leven te halen. De methode laat zien hoe u zich gedraagt en hoe u communiceert in verschillende omstandigheden. Ook onder stress. Zo krijgt u zicht op uw behoeften en verwachtingen. De methode verschaft u input voor een persoonlijke sterkte – zwakte analyse, en geeft inzicht in welke context uw kwaliteiten het best tot hun recht komen. Jarenlange ervaring leert dat het een doeltreffend hulpmiddel is bij persoonlijke vraagstukken.
De Birkman Methode is een zeer uitgebreid asessment wat wordt vast gelegd in een rapportage. Deze rapportage levert u als professional, leidinggevende of teamlid informatie waarmee u gericht aan uw ontwikkeling kunt werken.
Het assessment wordt online via internet  ingevuld. Na verwerking en analyse wordt de rapportage besproken, desgewenst ingevuld door en/ of ingepast in een coachingstraject.
De Birkman methode is ook voor teamontwikkeling een krachtig middel. Voor teams zijn speciale formats beschikbaar. In team bijeenkomsten worden resultaten en effecten nader uit gewerkt.

  • Waar krijgt u energie van?
  • In welke situatie bent u op uw best?
  • Waar bent u goed in?

Vraag brochure van de Birkman Methode aan voor meer informatie of neem direct contact op.